Virtuális asszisztens – hogy kell ezt elképzelni?

Alapvetően a virtuális asszisztens egy magasan képzett, idegen nyelven beszélő munkatárs, aki saját irodájában dolgozik, saját munkaeszközeivel, vállalkozóként. Megbízhatod alkalmanként vagy rendszeresen is – igény szerint. Számos feladatot kiszervezhetsz neki, ami számodra túl sok vagy időrabló. Vannak akik specializálódnak egy-egy területre pl. utazás- vagy rendezvényszervezés.

Mi az együttműködés menete?

Kapcsolatfelvétel után egyeztetünk egy időpontot, amikor egy egyórás megbeszélés keretében – Skypon vagy telefonon – pontosítjuk az elvégzendő feladatokat, tudnivalókat. Kiválasztjuk a megfelelő csomagot vagy óradíjat, megállapodunk a határidőkben, majd szerződést kötünk. Rendelkezésemre bocsátod a munkavégzéshez szükséges információkat, adatokat stb. Elvégzem a rám bízott feladatot, majd kiállítom a számlát.

Vannak-e extra költségek?

Nincsenek. Csak a szerződés szerinti óradíj, vagy csomag költségét kell fizetni.

Mi az a csomag?

Ha rendszeresen dolgozunk együtt, vagy egyszerre több munkát szeretnél rám bízni, érdemesebb egy csomagot választani a kedvezőbb óradíj miatt.

Mikor jár le a csomagom?

Egy webes alkalmazás, a Clockify segít a munkaórák nyomon követésében. Megbeszélés szerint mindenről vagy csak bizonyos mérföldkövekről kapsz értesítést. Ez figyelmeztet, ha például a csomag 80%-át felhasználtad. Igény szerint más értesítéseket is beállíthatunk, hogy pontosan követni tudd hol tartunk és mi történt eddig.

Fizetési módok

A legegyszerűbben és költséghatékonyan átutalással tudsz fizetni. Előzetes egyeztetés esetén más megoldás pl. Pay Pal is szóba jöhet.